Qui som

GESTORIA SICORIS va néixer el llunyà any 1969...
Una petita oficina situada a la terrassa del “mític” edifici Cosmos d’Escaldes-Engordanyés on Rossend Marsol i Clua va iniciar la llarga trajectòria de la nostra popular i estimada Gestoria.

Rossend Marsol i Clua, Rosendo, Sicoris, el Bruixot de Fontargent, l’Advocat dels Pobres..., gestor,periodista, poeta, rapsoda, agitador social i cultural..., va néixer a Artesa de Segre l’any 1922 i arriba a Andorra fugint de l’Espanya franquista l’any 1958. Després de diverses ocupacions, és l’any 1969 quan inicia les activitats de la gestoria fent tota mena de gestions administratives, tràmits, papers..., set dies per setmana i tres-cents seixanta cinc dies l’any.

La popularitat de la Gestoria Sicoris es podria explicar per la singular i polifacètica personalitat del seu fundador. Corresponsal de diaris com La Mañana, el Mundo Deportivo, el Noticiero Universal o La Vanguardia, col·laborador habitual en la premsa andorrana; en el camp radiofònic va tenir al seu càrrec espais d’informació i opinió a Radio Andorra i Radio Valira; en el àmbit cultural publicà varis llibres de poemes: Cel i Muntanya, la Ciutat dels Tres Castells, Festa Major i La Terra dels Valires; en el terreny social va fundar l’Esbart Sant Romà d’Encamp, va recuperar festes tradicionals com l’Ossa i els Contrabandistes, organitzador de les Caramelles, creador de la Cavalcada de Reis a Escaldes o presentador de la Nit Literària Andorrana des de la seva creació l’any 1978...

Tot això sense deixar d’atendre diàriament als seus clients..., andorrans, residents, empresaris, empleats, rics, pobres...

A la dècada dels anys 1990 va traslladar el negoci a la ubicació actual al carrer prat de la Creu a Andorra la Vella amb la col·laboració de diversos empleats, i especialment de la seva filla gran, Conxita Marsol, que per la seva condició d’advocat i la seva vocació de servei als fidels clients ha continuat la tasca iniciada pel recordat Sicoris, que va morir el 17 de gener del 2006.

La important transformació que ha experimentat el Principat d’Andorra en els últims anys i en tots els aspectes, transformació per altra banda imprescindible per adaptar-se al món globalitzat en que ens trobem, ha obligat a totes les empreses, i especialment a les del nostre sector a adaptar-nos a i a evolucionar. I això per nosaltres suposa un estímul que ens ajudarà a créixer juntament amb el país i amb els nostres clients.

Podem dir que comptem amb un equip humà preparat per donar resposta a les noves generacions de clients, més exigents, de diversa procedència geogràfica, amb objectius i problemàtica variada...; però mai deixarem de banda als clients de tota la vida, que són els que han donat sentit a la nostra feina i els que ens han fet possible aquesta ja molt llarga trajectòria de la nostra Gestoria.

És per això que avui estem en disposició d’oferir una molt àmplia gamma de serveis, que a la pràctica es tradueix en un assessorament global, tant en matèria legal, laboral, comptable, fiscal, empresarial; constitució de societats andorranes, societats d’inversió estrangera, permisos de residència passiva o activa...

Ens adaptarem a les noves situacions comprometent-nos sempre a mantenir els principis marcats per l’estimat Sicoris des de fa mig segle: donar servei i acompanyar al client en tot moment i circumstància.

Sense deixar de banda el fort component familiar que sempre ha caracteritzat a la gestoria Sicoris, actualment s’han incorporat dos socis-directors, que juntament amb la Conxita Marsol, esperem estar molts anys més al costat dels nostres clients presents i futurs.